بزرگ مرد کوچک ( داستان کوچک ترین مستر تیستر دنیا )

داستان کوچکترین مستر تستر دنیا که از شهرتش برای معروف کردن شهرش استفاده کرد

غذاهای مکسیکی برای طرفداران پر و پا قرص طعم تند و هم آوایی سالسا و لقمه به سبک مکزیکی.عطر تند و دلکش ماسالا و مرغ که از هند به مشام میرسد.اسپاگتی معروف و پر آوازه ی ایتالیایی و جادوی فراموش نشدنی پیتزا به سبک معروف ترین سرآشپزهای زبده ی ایتالیا و طعم شیرین و دلربای ترامیسوی دوست داشتنی که حرفهای زیادی برای گفتن دارد.

تیستر

 

((تورتیلا اسپانولا )) املت اسپانیایی پف دار و مورد علاقه ی املت خور های حرفه ای.

تامبت( tumbet)  بادمجان به سبک جذاب و دلنشین اسپانیایی که ریشه در تاریخ و فرهنگ این کشور دارد.

بهترین-رستوران
بهترین-رستوران

غذاهای دوست داشتنی و پر آوازه ی فرانسوی که( نگم برات )های این لیست بلند بالا هستند.سوپ دوس داشتنی پیاز و سوفله ی شکلات از آشپزخانه ی فرانسوی که امکان ندارد کسی بتواند در برابر آن مقاومت کند.

هر کدام از این غذاها به نوبه ی خود کتابی ست پر از داستان های خواندنی و شنیدنی و صد البته خوردنی که حرفهای زیادی برای گفتن دارد.

در سفر امروز خود سری میزنیم به قلب آفریقا.مصر.کشور تمدن های دیرین و شهر کوچک غدقه و داستان یاسین سامی را با هم به تماشا می نشیم.پسر بچه ای که بار دیگر به ما نشان داد برای گرفتن تصمیم های بزرگی که دنیای اطرافمان را زیبا تر و بهتر کند به اراده های محکم و روحیه ی خستگی ناپذیر نیاز داریم.

آفریقا
آفریقا

 دستهای کوچکی که بار یک شهر را به دوش میکشد.مشرف به دریای سرخ.شهری کوچک و دور افتاده.بدون امکانات و به دست فراموشی سپرده شده.با وجود آمار بالای گردشگران، این شهر از لحاظ خدمات و امکانات رفاهی وضعیت خوبی ندارد.بعد از نا آرامی های سیاسی در مصر اوضاع وخیم تر هم شد.

داستان یاسین سامی، پسر بچه ی نه ساله  از سال 2016 شروع شد.بعد از سقوط هواپیما ی روسی در 31 اکتبر 2015 در شرم الشیخ تعداد گردشگران روز به روز کمتر میشد و این یعنی درآمد و اوضاع معیشت مردم از قبل هم بدتر میشد.تمام اینها ذهن یاسین را به خود مشغول کرد.بنابر این تصمیم گرفت دست به کاری بزند.شروع به چشیدن غذا ها و یاد گرفتن آشپزی کرد.چیزی نگذشت که آوازه ی آشپزی و توانایی این یاسین نه ساله از شهر کوچکش به بقیه ی شهرها رسید.کم کم تمام مصر از وجود این اعجوبه ی کوچک با خبر شد و خبرنگاران زیادی برای دیدن یاسین راهی شهر کوچک و ساحلی محل سکونت او شدند.

این شهرت یاسین را به فکر انداخت که از قدرت رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام و … استفاده کند و با تهیه ی برنامه ای به شرح غذاهای معروف و محلی زادگاهش بپردازد.علاوه بر این از آنجا که طرفداران پر و پا قرص غذا قطعا به دیدن و شنیدن توصیفات اکتفا نخواهند کرد یاسین با معرفی رستورانها و اماکن دیدنی شهرش از این فرصت به بهترین شکل ممکن برای جذب توریست استفاده کرد.مادر یاسین که خود علاقه ی زیادی به هنر آشپزی دارد مشوق اصلی او در این مسیر بود.

مدت کوتاهی از انتشار برنامه در شبکه های اجتماعی نگذشته بود که با استقبال بی نظیری مواجه شد.این موضوع باعث شد تمام رستورانهای بزرگ شهر و هتل ها برای تبلیغ هر چه بیشتر خود به یاسین روی بیاورند.این ایده به طور کامل در جذب گردشگران موفق شد.

یاسین کوچک داستان ما رفته رفته آشپزی ماهر و حرفه ای شد تا جائیکه توان رقابت با سرآشپزهای بزرگ را پیدا کرد.همین موضوع به شهرت او بیش از پیش افزود.

یاسین علاوه بر غذاهای محلی در طبخ غذاهای مختلف از فرهنگ ها و کشورهای دیگر نیز مهارت پیدا کرد.از آشپزخانه های آلمانی تا غذاهای معروف ایتالیایی و فرانسوی پز های خوشمزه تا غذاهای تند مکزیکی با ریتم سالسا.همه و همه از موضوعات مورد علاقه ی یاسین است که در هر کدام از آنها حرفهای زیادی برای گفتن دارد.

یاسین شروع به تبلیغ رستوران های شهر خود کرد.از طریق حضور در رستوران ها و صحبت راجع به غذاهای مشهور و محبوب آن رستوران توانست نقش بسزایی در بازاریابی این رستوران ها به صورت الکترونیکی داشته باشد.فضاهای دیدنی شهر که رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شدند نیز جان دوباره ای گرفتند.صنعت گردشگری در شهر کوچک و دور افتاده دوباره رونق گرفت.با انتشار  فیم های یاسین در صفحات و شبکه های مجازی و ترجمه ی آن به زبانهای مختلف امروزه غردقه با قهرمان کوچکش یکی از شناخته شده ترین شهرهای مصر و یکی ازمقاصد مورد علاقه ی گردشگران مخصوصا طرفداران پر و پا قرص غذا ست.این مهم محقق نمی شد مگر با تلاش مستمر و روحیه ی خستگی ناپذیر این بزرگ مرد کوچک.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *