هرچه خوبان همه دارند. تويك جادارى

شیشلیک

دست نوشته های من (محمد صفدری)

پاویون صفدری پدر شیشلیک شاندیز

کشورایران در صنعت غذا يكى از كشورهايي است كه متنوع ترين ولذيذترين غذاهاى حلال وسالم در دنیا دارا است، كه اين پتانسیل ، می تواند بهترين جاذبه براى گردشگران سراسر دنیا خصوصاً حوزه خليج فارس باشد.
به بركت امام رضا و داشتن طبیعت و مراتع خوب خراسان، گوشت دام مشهد خوش طعم تر از سایر نقاط ایران مي باشد ؛ این موهبت الهی باعث شده مشهد به عنوان قطب صنعت غذا شهرت فراوانى يابد . در اين بين شيشليك شانديزبيشترين دست اورد را در صنعت غذا به خود اختصاص داده است

شيشليك شانديز به مرور زمان در منو تمام رستورانهای معروف ایران بهترین رستورانهای مشهد به عنوان غذای اصلی گنجانده شده است.
اغلب مجموعه هاى كه منو شانديز را دارند براى رضايت مشترى شيشليك وماهيچه آماده به طبخ مورد نياز خود را از مشهد تهیه مي نمايند،

اين امر باعث فزونى كسب وكار ورونق صنعت غذاى شانديز گردیده است.

پدرشيشليك شانديز با افتخاربا ميزبانى سخاوتمندانه مهمانان توانسته
در طى ٦٠سال با طبخ منحصربه فرد اين نوع كباب خاص، شانديز را به قطب گردشگرى وغذا در كشور تبديل نمايد، كه ماحصل اين دست آورد باعث شكوفايي شيشليك شانديز و برند صفدری شده است

چرا شيشليك شاندیز در دنیا رکورد دار است؟؟؟

گوسفند اين موجود بهشتى تنها حیوانی است که تمام اعضاى بدنش لذیذ و قابل استفاده است ولی هر قسمت گوشت آن مناسب یک نوع غذاست
شيشليك از راسته هاى گوسفند كه از بهترين قسمت گوشت گوسفنداست براى يك كباب خوشمزه ولذيذتهيه ميشود.
راسته ها ٢ لنگ مي باشد
و هر راسته ١٣ بند دارد.،
قابل ذكراست١٠ الى١١ بندآن براي شيشليك استفاده مي شود.
شوربختانه اكثرا به دليل كسب منفعت شخصى اين مهم را لحاظ نميكنند و ١٢ بند آن را براى طبخ شيشليك استفاده ميكنند.
*
ماهیچه كه يكى از غذاهای گران و پرطرفدار می‌باشد ،
قطعاً بايداز سردست گوسفند تهیه شود نه از ران آن،
گاها دیده شده ران را به عنوان ماهیچه در منو رستوران خود قرار داده و سرو می‌كنند،
دلیل اصلی این کار غير حرفه اى وارزان تر بودن ران نسبت به سردست می باشد، مزه گوشت ران كه به اسم ماهيچه عرضه ميكنند آن چيزى نيست كه انتظارش ميرود.
* چلو گوشت از ديگرغذاهای اصلی و پر طرفدار مردم می باشد،
در طبخ اين گوشت مي بايست از كتف یا گردن
استفاده نمود.
*از ران گوسفند می‌تو ان برای انواع خورشت ،كباب يا خیلی از غذاهای دیگر استفاده نمود.

نكته قابل تآمل اينكه
انقدرهمه چى خوب باشد
تامشترى اول از چشم سيرشود،بعد از شکم .
پاويون صفدرى

١٣٩٨/٨/٨

در پایان پیشنهاد می کنیم چنانچه تاکنون میهمان پایون صفدری نبودید نگران نباشید می توانید با شماره تلفن مجموعه تماس بگیرید و صندلی خود را رزرو کنید تا معنی میزبانی سخاوتمنذانه را لمس نمایید.

پاویون صفدری بیشتر از یک رستوران


این مطلب برای شما جذاب خواهد بود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *