شیشلیک غذایی از شاندیز

شیشلیک غذایی از شاندیز

شیشلیک نقش اساسی در ساختار غذایی کشور ایجاد کرده است.

بنام ایزد منان

در جوار امام رضا

پس از سال ها تلاش توانستيم
به همت والای مديران و دست اندركاران توانمند،مشهد اين كلان شهر زيارتى گردشگری
و شاندیز که قطب صنعت غذای ایران عنوان گرفته و شناخته شده را به دنیا معرفى كنيم.
باورداریم شیشیک شاندیز نقش اساسی در رونق صنعت غذای ایران به خوداختصاص داداست که باعث شددر تمام رستوران های مطرح ایران جزو منو اصلی بحساب آید،تابهترین سرمايه براى مردم شهرما محسوب گردد.
بحث غذا مقوله وسيع دارد كه بايد بجديت بررسى و در موردش اظهار نظر كرد،

تا به بهترين شكل صنعت غذارا رونق بخشیم .
موضوعى كه خيلى حائز اهميت است،
ولی تا بحال جدى گرفته نشده و به نظر من هم خیلی تخصصی میباشد.
حفظ پرستيژ رستوران به علاقه،تجربه و نگرش مديريت بستگى دارد.
قدیمی ها چه زیبا گفتند آدم اول از چشم سير می شود بعد از شكم
يك رستوران هر چند ساده میتواند شيك و جذاب باشد،
تا مشترى راحت ، به دور از هياهو و دغدغه براى لحظاتى در كنار خانواده و يا دوستان خود از اوردرى كه سفارش داده لذت ببرد.
هنر یک رستوران راحت ارتباط برقرار كردن دربدو ورود مهمان می باشد به طوری که شایسته شأن مشتری باشد.
پيش غذا ، غذای اصلی و دسر هرانچه كه درذهن خود براى مهمان عزيزتان در نظر داريد پذيرائى گردد.
آنچه باید کرد:
مشترى مدارى با روی خوش وپذیرائی با منش سخاوتمدانه

بسيارفرق هست بين يك رستوران لاكچرى با یک رستوران ممتاز و يا درجه يك،
همينطور كه يك هتل ٥ ستاره با يك هتل ٣ ستاره متفاوت می باشد ،
رستوران هم بايد همين باشد،اينكه رستوران هاى ممتاز و درجه يك
بعضاً ظروف ملامين، ليوان كاغذى،سالاد و ديگر مخلفات با ظروف يك بار مصرف سر سفره ياروی ميز شما ميگذارند
جاى تأمل دارد.
یقینا کسانی که شیشلیک را انتخاب می کنندمدت هاست در منزل خود
از بشقاب ملامين استفاده نميكند.
تفاوت بین یک رستوران لاكچرى
بامنومخصوص شاندیزبایک رستوران خوب فقط غذا نيست.
اين مهم كه در چه مكانى و با چه تشريفاتى از شما پذيراى شودخيلى حائز اهميت ميباشد،

[10:46, 1/8/2020] Mohammad Mousavi: محیط آرام،دل چسب وموارددیگر آن باعث انتخاب شما نیزگرديده،تادر بهترين شرايط ساعتى را خوش باشيد .
ممكن است شما در يك روز تعطیل باخانواده عزيز خود براى اوقات فراغت به ييلاقات شانديز يا طرقبه
به دل طبيعت برويد كه قبلاًکباب مورد علاقه خود را با عشق در منزل آماده يا از فروشگاه های آماده به طبخ تهیه نموده ايد،که از هر نوع ظرفی برای صرف ناهاراستفاده کنید
این دلیل نمیشود رستوران ها این مهم رالحاظ نکنند
و به گونه ای دیگرپذیرائی کنند،
باید با بهترین ظروف چینی هتلی درجه یک از شما پذیرائی گردد،به همین دلیل عنوان درجه ممتازی یا درجه یک را از اتحادیه برای خود کسب کردند.
من باب مثال امتياز فست فوت
در اين هست كه با كمترين هزينه جانبى مشتريان ازخود پذيرائى ميكند، مشترى سفارشی که داده را تحویل می‌گیرد حتی ميزخود را تميز ميكند و ظرف غذا ى كه صرف كرده را تحويل پيشخوان ميدهد.
پس یک رستوران ممتاز یا درجه یک نباید مانند فست فودپذیرائی کند وباقیمت ممتازبامشتری محاسبه نماید.
بايد اذعان داشت رستوران لاكچرى در
پنت هاس برج مطمعناً هزينه خيلى بيشترى دارد
ازطرفی باید در نظرگرفت
مقايسه زمان پخت برنج ،
با زمان آماده شدن موهيتو
وتفاوت قيمت آن دو.
براى پخت برنج چه رنجى بايد برد،
درحالی که سفارش
موهيتوكمتر از چند دقيقه انجام می‌گیرد و به دست مشترى تحويل ميگردد.
اينجاس كه بايد گفت
به گدائى میخورد.
به آقاى مینوشد
بیا تا گل برفشانیم و می درساغر اندازیم.
فلک را سقف بشکافیم و طرحی نودراندازیم

نگارنده
محمدصفدری شاندیز


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *